Vychytávky z Temu – do auta, kuchyne, domácnosti, záhrady

vychytavky z temu

Online trhovisko Temu sa pomerne rýchlo stalo obľúbeným miestom pre nákupy inovatívnych a praktických produktov do rôznych oblastí života. Od gadgetov do auta, cez kuchynské vychytávky, až po domácich a záhradných pomocníkov. Temu ponúka širokú škálu netradičných darčekov, ktoré potešia každého nadšenca praktických riešení. Čo hovoria recenzie na produkty z Temu Europe alebo slovenskú verziu Temu SK?


Obsah článku


Ako si vybrať tie najlepšie vychytávky z Temu do auta, kuchyne, domácnosti alebo záhrady? A ktoré produkty majú najlepšie recenzie? V tomto článku predstavíme niektoré z najzaujímavejších a najpraktickejších produktov, ktoré možno nájsť v obchode Temu. Objavovanie začína!

Recenzie – Temu Europe a Temu SK

Temu, rozvíjajúca sa e-commerce platforma, rýchlo zaujala pozornosť slovenských spotrebiteľov svojimi mimoriadne nízkymi cenami. Hoci ponuky môžu byť lákavé, treba zvážiť bezpečnosť a spoľahlivosť nákupu na Temu.

Temu Europe recenzie, ako aj Temu SK recenzie chvália zásady vrátenia tovaru.

Temu umožňuje vrátenie oprávneného tovaru do 90 dní od nákupu, pričom nárok na vrátenie peňazí má zákazník, ak tovar vráti do 14 dní od podania žiadosti o vrátenie. Táto lehota je oveľa dlhšia ako u konkurenčných spoločností, napríklad u AliExpress, Shein a Wish. Pri prvom vrátení tovaru v rámci 90-dňového okna dokonca ponúkajú bezplatné štítky na vrátenie.

Temu spracuje vrátenie peňazí do 3 pracovných dní od prijatia vráteného balíka, pričom celkový proces vrátenia peňazí môže trvať 7 až 30 pracovných dní v závislosti od spôsobu platby.

Recenzie Temu Europe aj Temu SK uvázajú aj ďalšie výhody:

  • Mnohokrát nemusí zákazník reálne poslať balíček späť; jednoducho mu vrátia peniaze.
  • Temu tiež ponúka rôzne zľavové kódy pre nových používateľov.
  • V aplikácii Temu si možno nastaviť, že ak cena zakúpeného tovaru medzičasom klesne, rozdiel bude automaticky vrátený.

Výhody a nevýhody podľa recenzií na Temu Europe a Temu SK

VýhodyNevýhody
Nízke ceny – Temu ponúka dostupné ceny širokej škály produktov, čo z nej robí vynikajúcu voľbu pre zákazníkov, ktorí si uvedomujú svoj rozpočet.Pomalá doba dodania – Zákazníci uvádzajú, že ich objednávky sa doručujú až mesiac. Priemerná dodacia lehota v prípade Temu je 7 až 14 dní.
Jednoduchá navigácia – Webová stránka Temu.com má intuitívne filtre a možnosti vyhľadávania, ktoré pomôžu rýchlo nájsť to, čo treba.Pomalý zákaznícky servis – Zákaznícka podpora spoločnosti Temu má zlú povesť pre pomalé reakcie alebo neochotných zástupcov.
Doprava zdarma – Temu ponúka bezplatnú dopravu takmer na všetky výrobky, čím ušetrí zákazníkovi ešte viac peňazí.Nedostatočné ochranné balenie – Niekoľko zákazníkov uviedlo, že im boli doručené položky, ktoré sa počas prepravy poškodili v dôsledku nedostatočného ochranného obalu.
Bezproblémový proces vrátenia tovaru – Temu ponúka možnosť bezplatnej dopravy pri prvom vrátení akejkoľvek objednávky do 90 dní od nákupu.
Široká ponuka produktov – Temu ponúka milióny produktov v 29 kategóriách a 250 podkategóriách.

Ak niekto hľadá rôznorodý sortiment cenovo dostupného tovaru, vrátane vychytávok, a nevadí mu o niečo dlhší čas dodania, Temu môže byť skvelou voľbou.

Obchod Temu a vychytávky do auta

Obchod Temu ponúka široký výber produktov za veľmi dostupné ceny, vrátane množstva užitočných vychytávok do auta. Tieto praktické doplnky môžu zlepšiť komfort a funkčnosť vozidla, a pritom nestoja veľa. Tu je niekoľko vychytávok do auta, ktoré možno v ochode Temu nájsť:

vychytávky do auta

Ochrana proti slnku na čelné sklo

Toto prenosné skladacie tienidlo chráni auto pred slnečnými lúčmi. Cena tohto automobilového tienidla sa pohybuje od 5 do 7 eur, čo je veľmi prijateľná suma za ochranu interiéru auta. Navyše sa dá rýchlo rozložiť a zložiť podobným mechanizmom ako dáždnik.

USB auto atmosférické svetlo

Jedna z najzaujímavejších vychytávok do auta, ktoré Temu ponúka, je 3M USB auto atmosférické svetlo. Toto led modré prúžkové svetlo, ktoré sa jednoducho zapája do USB portu v aute, stojí okolo 4 eur. Dodá interiéru vozidla moderný a štýlový vzhľad.

vychytávky do auta
vychytávky do auta

Protišmyková podložka a držiak na telefón

Tento produkt je skvelým riešením pre bezpečné uloženie telefónu počas jazdy. Multifunkčná protišmyková podložka s 360° otočným držiakom s labutím krkom sa pripevňuje na palubnú dosku auta. Jej cena sa pohybuje medzi 3 až 4 eurami, čo z nej robí veľmi dostupnú vychytávku do auta.

Obchod Temu ponúka skutočne rôznorodý sortiment vychytávok do auta, ktoré môžu obohatiť zážitok z jazdy.

Temu a vychytávky do kuchyne

Obchod Temu ponúka skvelé riešenia aj pre kuchyňu, ktoré sú cenovo dostupné a praktické. Vďaka rôznym inovatívnym produktom možno zlepšiť organizáciu a funkčnosť celej kuchyne. Tu sú niektoré z najobľúbenejších vychytávok do kuchyne, ktoré sú v ponuke na Temu:

Veľkokapacitný zásobník na cereálie

Tento zásobník na potraviny je ideálny na skladovanie rôznych surovín, ako sú cukrovinky, ovsené vločky, orechy alebo cereálie. Je dostupný vo verzii s jedným pohárom alebo s dvoma nádobami, takže si možno vybrať podľa svojich potrieb. Cena tohto zásobníka je okolo 15 eur. Tento praktický pomocník pomôže udržať potraviny čerstvé a organizované.

vychytávky do kuchyne
vychytávky do kuchyne

Krabička na uskladnenie vajec v chladničke
Tento automatický zásobník na vajcia je skvelým riešením pre udržanie poriadku v chladničke. Držiak je priestranný a špeciálne navrhnutý na uskladnenie vajec, čím šetrí miesto a udržuje vajcia bezpečne uložené. Je dostupný v rôznych farbách ako biela, sivá a krémová, a jeho cena je okolo 10 eur.

3-úrovňový viacúčelový otočný organizér

Tento otočný organizér je ideálny na úsporu miesta na kuchynskom pulte. Možno ho použiť na uskladnenie kuchynského náčinia, korenín alebo dokonca kozmetiky. Organizér má protišmykové úložisko a je dostupný v jednovrstvovej, dvojvrstvovej a trojvrstvovej verzii. Jeho cena začína od 6 eur, v závislosti od počtu vrstiev, ktoré si zákazník vyberie.

vychytávky do kuchyne

Výber vychytávok do kuchyne od Temu umožní efektívne zorganizovať priestor, zlepšiť funkčnosť a zároveň ušetriť peniaze. Tieto produkty sú navrhnuté tak, aby uľahčili život a spríjemnili čas strávený v kuchyni.

Vychytávky do domácnosti z Temu

Ak niekto hľadá spôsoby, ako zefektívniť a zorganizovať svoj domov, obchod Temu ponúka širokú škálu vychytávok do domácnosti, ktoré pomôžu zlepšiť každodenný život. Pozreli sme sa sa na niektoré z najlepšie hodnotených produktov pre domácnosť:

vychytávky do kuchyne

Nabíjacia stanica so 4 USB vstupmi

Táto nabíjacia stanica je ideálnym riešením nielen pre kuchyňu, ale aj pracovňu alebo detskú izbu. Vďaka 12 zásuvkám a 4 USB portom bude mať majiteľ dostatok miesta na pripojenie všetkých kuchynských spotrebičov. Je dostupná v čiernej, bielej a čierno-bielej farbe a stojí 22 eur. Je vybavená 1,8 metrovým predlžovacím káblom a dvojitým spínačom, čo z nej robí veľmi praktického pomocníka.

Nastavitelný úložný stojan na topánky
Tento plastový stojan na topánky je skvelým riešením pre organizáciu obuvi v domácnosti. Sada obsahuje 10 kusov nastaviteľných stojanov. Tento kreatívny organizér je ideálny na udržiavanie poriadku a šetrenie miesta. Cena stojanu sa začína od 10 eur a je dostupný v rôznych farbách, aby sa hodil do akéhokoľvek interiéru.

Vychytávky do domácnosti

Sada mopu a vedra
Tento mop s vedrom je navrhnutý tak, aby uľahčil domáce upratovanie. Sada obsahuje mop a vedro so štyrmi opakovane použiteľnými podložkami. Tento systém umožňuje umývanie bez použitia rúk, čo je ideálne pre čistenie kuchýň, kúpeľní a obývacích izieb. Cena tejto praktickej sady je od 30 eur.

Stačí si vybrať niektoré z týchto praktických vychytávok do domácnosti od Temu a zlepšiť organizáciu a funkčnosť svojho domova. Na Temu je možné nájsť aj iné produkty ako napríklad alternatívy k známej Scrub Daddy špongii.

Populárnymi vychytávkami pre chovateľov sú napr. aj rôzne pomôcky a hračky vhodné do kurníka pre sliepky.

Temu vychytávky do záhrady

S vychytávkami do záhrady z Temu si možno svoju záhradu ešte viac zveľadiť a zjednodušiť si v nej prácu. Ktorré zaujímavé a praktické produkty sa dajú nájsť na Temu?

Priehľadná nepromokavá plachta
Táto krycia fólia z olejovej tkaniny je ideálna na ochranu záhradného nábytku, rastlín alebo ako kryt na balkón či terasu. Je dostupná v rôznych rozmeroch. Nepremokavá plachta je odolná voči poveternostným vplyvom, čo zabezpečí, že veci zostanú suché a chránené. Cena tejto praktickej plachty sa začína od 10 eur.

Gule na ovocné mušky
Tieto lepiace gule sú skvelým riešením na hubenie hmyzu, ako sú ovocné mušky, osy, komáre a iný škodlivý hmyz. Sú vodotesné a odolné voči teplu, takže ich možno použiť ako vo vnútri, tak aj vonku. Cena za jeden kus je okolo 2 eur, čo je dostupné a účinné riešenie.

Solárne ohňostrojové svetlá

Tieto LED svetlá s 8 režimami sú skvelým doplnkom pre záhradu alebo chodník. Sú dostupné v rôznych farbách – biela, teplá biela a viacfarebná. Solárne svetlá sú vodotesné, čo zaručuje ich dlhú životnosť aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach. Cena sa začína od 3 eur, čo je skvelá investícia do zlepšenia vzhľadu záhrady.

vychytávky do záhrady

Temu teda ponúka širokú škálu vychytávok do záhrady, ktoré môžu pomôcť zlepšiť jej funkčnosť a estetiku.

Netradičné darčeky na Temu

Ak niekto hľadá netradičné darčeky či darček pre mamu, ktoré prekvapia a potešia, Temu je ideálnym miestom na nákupy. Ponúka široký výber unikátnych produktov, ktoré sú nielen praktické, ale aj esteticky zaujímavé. Ktoré to sú?

Netradičné darčeky

Inteligentná LED stojacia lampa

Táto lampa je skvelým doplnkom do každého interiéru, či už ide o herňu alebo obývačku. S možnosťou RGB farebných zmien a ovládaním cez aplikáciu alebo diaľkové ovládanie možno vytvoriť rôzne atmosféry podľa nálady alebo príležitosti. Navyše, lampa dokáže reagovať na hudobný rytmus, čo ju robí ideálnou pre rodinné párty alebo festivalovú výzdobu. Cena začína od 10 eur.

3D mesačná lampa s personalizovaným prispôsobením

Táto lampa v tvare mesiaca je nielen krásnym dekoračným prvkom, ale aj osobným netradičným darčekom, ktorý možno prispôsobiť fotografiami a textom. Lampa je dobíjateľná a ponúka 16 farebných režimov, ktoré sa dajú meniť pomocou diaľkového ovládania. Je ideálna ako darček na rôzne príležitosti ako narodeniny, Vianoce, Deň otcov alebo matiek. Cena tejto lampy začína od 7 eur.

Netradičné darčeky

Prístroj na masáž chodidiel

Tento masážny prístroj je perfektným darčekom pre každého, kto si chce dopriať relax a zlepšiť krvný obeh. S funkciou ohrevu a shiatsu masáže poskytuje hlbokú relaxáciu a úľavu od napätia v chodidlách. Je to ideálny netradičný darček pre ženy aj mužov na Deň otcov, Deň matiek alebo len tak pre relaxáciu po náročnom dni. Cena začína od 25 eur.

Či už niekto hľadá technologické vychytávky, personalizované netradičné darčeky alebo relaxačné pomôcky, Temu ponúka široký výber produktov za prijateľné ceny.

Temu gadgety

S rastúcim trendom technológie a inovácií sa v dnešnej dobe čoraz viac ľudí snaží zlepšiť svoje každodenné skúsenosti pomocou moderných gadgetov. Temu je skvelým miestom na nájdenie rôznych technologických vychytávok, ktoré sú nielen praktické, ale aj zábavné. Tieto gadgety môžu výrazne zlepšiť pohodlie a zábavu, a to všetko za veľmi priaznivé ceny.

3D zväčšovač obrazovky telefónu

Tento 14-palcový HD zakrivený zväčšovač obrazovky je skvelým riešením pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoje zážitky pri sledovaní videí alebo hraní hier na smartfóne. S prenosným stojanom a bez potreby batérie poskytne zväčšený obraz s vysokým rozlíšením, čo je ideálne pre prenosné kino na ceste alebo pohodlné sledovanie v domácnosti. Cena je približne 5 eur.

gadgety
gadgety

Prenosný USB dobíjací mixér s LED displejom

Tento kompaktný mixér s kapacitou 450 ml je perfektný na prípravu smoothies a mliečnych koktailov. S LED displejom a prenosným dizajnom umožní rýchlo a jednoducho pripraviť čerstvé džúsy kdekoľvek. Či už sa niekto chystá na šport, alebo si chce dopriať zdravé občerstvenie, tento mixér je ideálnym spoločníkom. Cena začína od 16 eur.

Projektor nočného svetlo

Tento projektor nočného svetla so 7 farebnými režimami a diaľkovým ovládaním je ideálny pre vytvorenie magickej atmosféry v spálni alebo na párty. Vďaka svojmu jedinečnému dizajnu imituje severné svetlá a hviezdnu oblohu, čo vytvára fascinujúcu vizuálnu prezentáciu na stene alebo strope. Tento gadget je skvelý ako dekoračný prvok alebo relaxačný nástroj a jeho cena začína od 6 eur.

gadgety

Gadgety z Temu ponúkajú širokú škálu moderných technológií, ktoré môžu obohatiť každodenný život. Či už ide o zväčšovač obrazovky, prenosný mixér alebo unikátne nočné svetlo, Temu poskytuje kvalitné produkty za dostupné ceny.

Temu obchod a miznúce peniaze z účtov

Temu, populárny online obchod, ktorý si získal obľubu po celom svete, sa v posledných mesiacoch ocitol v nepríjemnej situácii. Mnohí Slováci, ktorí na tejto platforme pravidelne nakupovali, začali hlásiť závažné problémy – z ich účtov mizli peniaze bez ich vedomia.

Slováci hlásia podozrivé transakcie

Napriek širokej ponuke produktov, ktorá zahŕňa všetko od gadgetov do auta, cez kuchynské vychytávky, až po praktické riešenia pre domácnosť a záhradu, sa vyskytli vážne obavy ohľadom bezpečnosti platobných transakcií v Temu obchode. Viacerí používatelia tvrdia, že im z účtov zmizli nemalé sumy peňazí.

Obchod Temu sa bráni

Samotné Temu však tvrdí, že chyba nie je na ich strane. Spoločnosť uvádza, že ich platobné systémy sú bezpečné a že transakcie sú zabezpečené podľa najprísnejších štandardov, ako sú normy PCI DSS a protokoly 3D Secure. Taktiež spustili program odmeňovania za chyby, ktorý zapája odborníkov na kybernetickú bezpečnosť s cieľom identifikovať a odstrániť akékoľvek zraniteľnosti.

Podobné problémy aj v zahraničí

Problematika miznúcich peňazí z účtov zákazníkov Temu obchodu nie je obmedzená len na Slovensko. V Českej republike a Francúzsku tiež zaznamenali podobné prípady. Francúzsko dokonca schválilo nový zákon, ktorý obmedzuje reklamu na Temu a spoluprácu s influencermi, s cieľom chrániť domácich spotrebiteľov a trh.

Je nákup na Temu bezpečný?

Temu útočí na slovenský trh svojimi neuveriteľne nízkymi cenami. Spotrebitelia môžu nájsť množstvo produktov za zlomok ceny v porovnaní s inými e-shopmi. Avšak, vyvstáva otázka – je nákup na Temu skutočne bezpečný?

Reklamy na Temu sa objavujú prakticky všade – či už na sociálnych sieťach alebo pri prezeraní internetu cez vyhľadávače. Táto platforma, podobná známemu trhovisku Aliexpres, ponúka širokú škálu produktov od drobných doplnkov až po elektroniku a oblečenie. Hoci nízke ceny lákajú mnohých nakupujúcich, odborníci varujú pred možnými rizikami spojenými s nákupmi na Temu.

Skryté nebezpečenstvá Temu

Pri prezeraní stránky Temu existuje riziko nainštalovania škodlivého softvéru do zariadenia. Tento softvér môže zbierať osobné údaje vrátane kontaktov, informácií z fotografií a ďalších citlivých údajov. Takýto softvér často funguje na pozadí, čo umožňuje jeho tvorcom sledovať aktivitu bez vedomia používateľa.

Ochrana pred rizikami

Odborníci odporúčajú niekoľko opatrení na zvýšenie bezpečnosti. Inštalácia dôveryhodného antivírusového programu môže pomôcť identifikovať a blokovať podozrivé aktivity na zariadení. Používatelia iPhone sa môžu spoliehať na zabudované bezpečnostné opatrenia od Apple, avšak miestne antivírusové riešenia môžu ponúknuť lepšiu ochranu prispôsobenú slovenským podmienkam.

Temu zdôrazňuje, že ich stránky sú certifikované bezpečnostnou značkou TrustedSite, čo zaručuje šifrovanie platobných údajov.

Každopádne, Temu neprestáva fascinovať svojimi lákavými ponukami, no zároveň vyvoláva množstvo otázok ohľadom bezpečnosti a ochrany osobných údajov. Opatrnosť pri nákupe na tejto platforme je na mieste.

© 2024 KD.sk | Nakódoval Leoš Lang