Panta Rhei – knihy, kariéra a eshop

V Panta Rhei sa knihy stávajú dverami do nekonečných príbehov a vedomostí. Či už niekto hľadá nové dobrodružstvo, vzdelanie alebo jednoducho oddych po náročnom dni, Panta Rhei ponúka oázu pre všetkých milovníkov literatúry. S rozsiahlou sieťou predajní, ktoré pokrývajú rôzne mestá a obchodné centrá ako Aupark a Avion to nie je len kníhkupectvo, je to miesto, kde sa stretávajú vášne a záujmy.


Obsah článku


Ako Panta Rhei prispieva ku kultúre čítania a vzdelávania v dnešnom svete? Aké príležitosti ponúka brigáda v Panta Rhei pre tých, ktorí majú radi knihy a chcú sa podieľať na šírení literatúry? O čo ide pri výkupe kníh v Panta Rhei?

Panta Rhei – knihy

Panta Rhei je vedúcim hráčom na slovenskom knižnom trhu s bohatým výberom literatúry všetkých žánrov a širokým sortimentom hudobných a filmových nosičov. Už 23 rokov poskytuje zážitky a vzdelanie prostredníctvom kníh.

Panta Rhei je kníhkupectvo a sieť predajní s bohatou ponukou kníh z rôznych žánrov a oblastí záujmu. Svojou širokou škálou literárnych diel a iných publikácií oslovuje široké spektrum čitateľov a zároveň ponúka rôznorodé kultúrne a vzdelávacie zážitky.

Medzi hlavné kategórie kníh v Pantha Rei patrí beletria, vrátane svetovej a slovenskej literatúry, detektívok, trilerov, hororov, romantiky a fantasy ako Hry o tróny. Pre deti a mládež je k dispozícii široký výber rozprávok, dobrodružných príbehov, ako aj kníh pre mladých dospelých.

Okrem literatúry zahŕňa sortiment Panta Rhei aj knihy o zdraví, životnom štýle vrátane zdravovedy, zdravej výživy, ale aj odborné literatúry z oblasti práva, prírodných vied a geografie. Pre nadšencov histórie, športu, filmu, hudby a kuchárskeho umenia tiež nechýba bohatá ponuka. Súčasťou sortimentu sú aj knihy z oblasti ezoteriky, hobby, remeslá, ako aj učebnice cudzích jazykov a audioknihy.

Panta Rhei predstavuje komplexné prostredie pre objavovanie a získavanie vedomostí a zážitkov prostredníctvom kníh, e-kníh a audiokníh.

Panta Rhei a bestsellery

Panta Rhei sa pýši bohatou ponukou knižných bestsellerov, ktoré nesmú v ich ponuke chýbať. Od najnovších po najpredávanejšie tituly – knihy v Panta Rhei zahŕňajú širokú škálu žánrov, od detektívok až po romantiku či populárno-náučnú literatúru.

Názov knihyAutorPopisCena
Kruhy na vodeDominik DánDetektív Krauz sa snaží zastaviť novú vlnu násilia v meste, ale konfrontuje sa s mocou, ktorá stojí na opačnej strane zákona.13,39 €
Vila v TalianskuJulie CaplinováLia Bathurstová odhaľuje rodinné tajomstvá na talianskom pobreží Amalfi v príbehu o láske a objavovaní minulosti.13,08 €
Rýchlokurz genialityĽudovít ÓdorRozsiahla kniha naviguje čitateľov cez súčasné a budúce svetové trendy prostredníctvom 42 otázok a odpovedí.24,52 €
DianetikaL. Ron HubbardKniha ponúka štruktúru a popis reaktívnej mysle, ktorá ovláda strachy a neistoty, a poskytuje cestu k duševnému zdraviu a jasnej mysli.18,80 €
Mysli ako raketový vedecOzan VarolAutor odhaľuje stratégie raketových vedcov, ktoré možno aplikovať na dosiahnutie úspechov v pracovnom a osobnom živote.16,95 €
panta rhei knihy
Tieto a mnohé ďalšie knihy sa dajú nájsť v predajniach Panta Rhei ako aj na webovej stránke, kde sú k dispozícii aj ako e-knihy.

Panta Rhei v Auparku

Každá z predajní Panta Rhei ponúka bohatý výber kníh rôznych žánrov a odborov, ktoré sú pripravené na objavovanie. Okrem toho ich kaviarne Café Dias poskytujú príjemné prostredie na oddych a relaxáciu. Návšteva kníhkupectva tak môže byť ideálnou aktivitou na marec mesiac knihy.

Predajne Panta Rhei v Auparku

PredajňaAdresaTelefónE-mailOtváracie hodiny
Bratislava AuparkEinsteinova 18, 851 01 Bratislava+421 911 724 680aupark.bratislava@pantarhei.skPondelok – Nedeľa: 9:00 – 21:00
Košice AuparkNámestie osloboditeľov 1, 040 01 Košice+421 907 895 742aupark.kosice@pantarhei.skPondelok – Nedeľa: 9:00 – 21:00
Piešťany AuparkNitrianska 7555/18, 921 01 Piešťany+421 907 895 543aupark.piestany@pantarhei.skPondelok – Nedeľa: 9:00 – 21:00
Žilina AuparkVeľká okružná 59/A, 010 01 Žilina+421 911 724 348aupark.zilina@pantarhei.skPondelok – Nedeľa: 9:00 – 21:00

Panta Rhei v Avione

V nákupnom centre Avion sa nachádza jedno z najobľúbenejších miest pre milovníkov kníh a dobrej kávy – kníhkupectvo Panta Rhei. Táto oáza kultúry a relaxu ponúka široký výber kníh, hudobných a filmových nosičov, spolu s možnosťou posedieť si pri vynikajúcej káve a čerstvých dezertoch.

Adresa: Ivanská cesta 18, 821 04 Bratislava

Kontakt:

  • Telefón: +421 911 724 630
  • E-mail: avion.bratislava@pantarhei.sk

Prevádzkové hodiny: Pondelok – Nedeľa: 9:00 – 21:00

Stoly v Café Dias je možné rezervovať aj online, čo umožňuje jednoduché plánovanie návštevy v príjemnom prostredí s výhľadom na regály plné kníh.

V kníhkupectve Panta Rhei v Avione človek nájde nielen širokú paletu literárnych diel rôznych žánrov, ale aj príležitosť zúčastniť sa na rôznych literárnych podujatiach a kultúrnych aktivitách, ktoré tu pravidelne organizujú.

Panta Rhei Humenné

V centre mesta Humenné na Námestí Slobody sa nachádza kníhkupectvo Panta Rhei, miesto zamerané na šírenie kultúry a literatúry. Ponúkajú široký výber kníh pre deti aj dospelých, hudobných a filmových nosičov, spolu s príjemným posedením v kaviarni.

Adresa: Námestie Slobody 13/25, 06601 Humenné

Kontakt:

  • Telefón: +421 908 771 567
  • E-mail: humenne@pantarhei.sk

Prevádzkové hodiny:

  • Pondelok – Piatok: 8:30 – 17:00
  • Sobota: 9:00 – 12:00

V kníhkupectve Panta Rhei v Humennom sa konajú aj autorské čítania, ktoré sa organizujú pravidelne.

Panta Rhei Nové Zámky

V meste Nové Zámky sú dve kníhkupectvá Panta Rhei na adrese M. R. Štefánika 2 a kníhkupectvo Panta Rhei Aquario na adrese Nitrianska cesta 111/A.

Kníhkupectvo Panta Rhei, M. R. Štefánika 2:

  • Adresa: M. R. Štefánika 2, 940 02 Nové Zámky
  • Kontakt:
    • Telefón: +421 905 403 414
    • E-mail: stefanika.novezamky@pantarhei.sk
  • Prevádzkové hodiny:
    • Pondelok – Piatok: 9:00 – 17:00
    • Sobota: 9:00 – 12:00

Kníhkupectvo Panta Rhei Aquario, Nitrianska cesta 111/A:

  • Adresa: Nitrianska cesta 111/A, 940 01 Nové Zámky
  • Kontakt:
    • Telefón: +421 907 895 602
    • E-mail: aquario.novezamky@pantarhei.sk
  • Prevádzkové hodiny: Pondelok – Nedeľa: 9:00 – 21:00

Panta Rhei Zvolen

V srdci mesta Zvolen sa taktiež nachádza kníhkupectvo Panta Rhei, ktoré prináša široký výber kníh, kaviarenského menu a príjemné prostredie na oddych.

Kníhkupectvo Panta Rhei Europa

  • Adresa: Námestie SNP 9690/63, 960 01 Zvolen
  • Kontakt:
    • Telefón: +421 907 895 632
    • E-mail: europa.zvolen@pantarhei.sk
  • Prevádzkové hodiny: Pondelok – Nedeľa: 9:00 – 20:00

Kníhkupectvo Panta Rhei vo Zvolene pravidelne hostí rôzne kultúrne podujatia a stretnutia s autormi, aby zákazníkom priniesli jedinečný zážitok.

Panta Rhei kariéra – brigáda a práca

Panta Rhei je najväčšia sieť kníhkupectiev na Slovensku, známa svojou rodinnou atmosférou a vôňou kníh a kávy v kaviarni Café Dias.

Zamestnávajú stovky nadšencov kníh a kávy po celom Slovensku. Ich sieť zahŕňa 61 kníhkupectiev a 16 kaviarní, pričom ich centrála sa nachádza v Bratislave a v Veľkom Mederi. Sú aktívni aj online prostredníctvom rastúceho e-shopu.

Priebežne majú stále otvorené viaceré pracovné pozície nielen v kníhkupectvách a kaviarňach, ale aj v samotnej centrále. Akú prácu a brigádu ponúka Panta Rhei v rámci budovania kariéry?

Voľné pozície na brigádu a prácu v Panta Rhei

  1. Čašník/ barista do kaviarne Café Dias Aupark v Bratislave
  2. Čašník/ barista do kaviarne Café Dias Central v Bratislave
  3. Kolega/ kolegyňa do kníhkupectva Panta Rhei Bory Mall v Bratislave
  4. Kolega/ kolegyňa do kníhkupectva Panta Rhei Poštová Bratislava
  5. Čašník/ barista do kaviarne Café Dias Aupark v Bratislave
  6. Facility manager
  7. Junior Full-Stack Developer (PHP) – vhodné aj pre študenta
  8. Čašník/ barista do kaviarne Café Dias Optima Košice
Ak niekto hľadá príležitosť v dynamickom prostredí s vášňou pre knihy a kávu, Panta Rhei je miestom, kde sa môže rozvíjať a budovať si kariéru.

Panta Rhei a výkup kníh

Panta Rhei neposkytuje službu priameho výkupu kníh, existuje však niekoľko alternatívnych možností, ako sa zbaviť prečítaných kníh:

  1. Martinus.sk – Knihovrátok: Martinus.sk ponúka službu Knihovrátok, kde sa dajú knihy poslať poštou alebo cez Zásielkovňu. Za vrátené knihy získava človek darčekovú poukážku na ďalší nákup v obchode Martinus.
  2. Vykupujeme-online.sk, knihobot.sk: Online antikvariáty umožňujú zákazníkom posielať knihy poštou a získať za ne finančnú odmenu na svoj bankový účet.
  3. Miestne antikvariáty: Hlavne v okolí väčších miest je viacero antikvariátov, ktoré sú ochotné vykúpiť knihy. Zoznam týchto antikvariátov je dostupný online.
  4. Facebookové skupiny: Na Facebooku existuje niekoľko skupín, kde sa dajú ponúknuť knihy na predaj.

Pred predajom svojich kníh je dôležité zvážiť ich aktuálny stav. Knihy v dobrom stave sú ľahšie predajné a majú vyššiu hodnotu. Poškodené, zažltnuté alebo inak poškvrnené knihy môže byť ťažšie predať a za nižšiu cenu.

Aj keď Panta Rhei neposkytuje priamy výkup kníh, poskytuje svojim zákazníkom široké možnosti na nákup nových kníh a ďalších produktov v ich kníhkupectvách a kaviarňach po celom Slovensku.

Panta Rhei eshop

Panta Rhei momentálne prevádzkuje 61 kníhkupectiev, 11 kreatívnych predajní Creative a 16 kaviarní Café Dias, kde si možno vychutnať vynikajúcu kávu a čerstvé dezerty. Od roku 2009 sú tiež dostupní online na eshope www.pantarhei.sk, kde ponúkajú kompletnú ponuku na dosah kliknutia.

Je lídrom na slovenskom knižnom trhu s najširším výberom kníh vo svojom PantaRhei e-shope, kde je viac ako 110 000 objednateľných titulov, mnohé z nich sú ihneď k dispozícii na sklade. V predajniach po celom Slovensku je k dispozícii osobný odber objednávok z internetu.

Martninus sk a knihy

Martinus je významným hráčom na trhu kníh a silným konkurentom Panta Rhei, poskytujúcim širokú škálu služieb od predaja kníh po e-knihy a výkup kníh.

Prečo si vybrať Martinus na nákup kníh?

  • Rozsiahla ponuka za najlepšie ceny: S viac ako 300 000 titulmi sa Martinus pýši ako najväčšie internetové kníhkupectvo na Slovensku.
  • Skúsenosti a spoľahlivosť: Od roku 1990 poskytujú knižné služby a od roku 2001 predávajú aj cez internet s vysokou úrovňou spokojnosti zákazníkov.
  • Vysoko hodnotený zákaznícky servis: 99 % spokojných zákazníkov je dôkazom ich kvality.
  • Dostupnosť: Siete kníhkupectiev Martinus po celom Slovensku poskytujú nielen knižnú atmosféru, ale aj možnosť posedieť si pri káve v ich kaviarni Foxford.
  • Líder v e-knihách: Martinus patrí medzi prvých predajcov e-kníh na Slovensku s najširšou ponukou voľne dostupných titulov.
  • Spoločenská zodpovednosť: Podporujú množstvo dobročinných projektov.

Knihy na Martinuse

  • Široká škála kníh rôznych žánrov a kategórií, od beletrie po odbornú literatúru a knihy pre deti.
  • Možnosť filtrovať podľa bestsellerov, top hodnotení, noviniek, cien a viac.

E-knihy na Martinuse

  • Elektronické knihy sú dostupné cez internet a môžu byť ihneď stiahnuté na čítanie.
  • Martinus ponúka viac ako 30 000 e-kníh od slovenských aj zahraničných autorov.

E-knihy zadarmo

  • Martinus má históriu ponúkania e-kníh zadarmo v spolupráci s vydavateľstvom Slovart.
  • Možnosť získať e-knihy zadarmo sa dnes líši, ale mnoho titulov je dostupných za výhodné ceny.

Martinus je taktiež skvelou voľbou, kde možno objaviť nové príbehy a využiť špeciálne ponuky na nákup kníh a e-kníh. S ich silnou prítomnosťou po celom Slovensku a vynikajúcim zákazníckym servisom je Martinus spolu s Pantra Rhei jedným z lídrov v oblasti online predaja kníh.

© 2024 KD.sk | Nakódoval Leoš Lang